Bleeding

Assalamualaikum and hai, kandungan dah nak masuk 8w, tapi masa 5w saya bleeding seminggu lebih . Masa 2 hari bleeding dah pergi jumpa doc. And doc scan tapi tak nampak kantung, doc kata mybe missed abortion. Tapi lepas seminggu 2 hari bleeding stop and kantung tak turun pun. Doc ada ckap lepas 2w dtg scan tapi saya belum pergi lagi. Saya keliru sbb taktahu sma ada pregnant or tak?

1 Balas

Test pregnant test macam mana cik puan? Positive atau negatif. Sy macam cik puan juga jatuh darah seminggu . Tp mmg tiada kantung sbb dia masih bentuk gumpalan darah. Keguguran anak pertama.

2y ago

sis macam mana sekarang.i pun menghadapi masalah sama