How long do you try to conceive before seeing doctor?
Voice your Opinion
3 months
6 months
1 year
More than 1 year

2988 respon

17 Balas

Dulu dlm 3 bulan kot. Skrg ni x rancang lgsg. Sebulan tu pun sy boleh kira cuma sehari saja bersama. X sangka pregnant yg Kedua ni hmm..😅

Selepas berkahwin mmg susah nak lekat,setahun 2bulan jugak kosong.. Dan sekarang tgh mengandung ank no 3. Semua jarak 5tahun sorang..

6 months. And i didnt expect to be pregnant and already loosing hope but Allah has a better plan. 😊

9 tahun menanti anak ke 2..syukur la anak pertama jadi abang pada umur 11 tahun

Bila dh bersedia untuk ada baby, terus pregnant. Alhamdulillah

Got pregnant one month after marriage. Alhamdulillah

2 tahun 2 bulan..belum jumpa doc lagi sbb masih PJJ

Straight away pregnant after getting married

pregnant sbln lps kawen.. Rezeki Allah beri

kwin bln 8.bln 9 pregnant