Sedih laa...

Ttc 4 bulan.. rajin2 cari hari subur, last2 dah jumpe..xpi hubby cakap xde mood lah plk.. macam nak nangis je..

Sedih laa...
8 Balas

Sy dulu rajin cari waktu subur. Tp tak lekat2. Bila malas nk check waktu subur, tahu2 lekat ada baby. Bab xde mood ni selalu nya sy la. Suami mmg xgive up goda. So sis pn jgn give up k. Suami mana boleh tahan godaan isteri. Klau suami sis xde mood sbb penat kerja or stress, try la urut2 manja.. nk ckp lebih2 sy pn xpndai nk goda suami. Malu 😅

Goda jak ,suami saya pun cm tu. .mula² xnak ,tpi gara² xtahan godaan isteri. .kena mau jgak😅😅 ,tp syg ny kmi tlepas waktu subur. .apa pun cuba lgi ,jan ptus asa. .in sha allah akn ada rzeki kita dpt ank. .aminn

Goda je sis.. Klo saya.. Saya ajak😂 peduli apa.. Nk malu pun nk buat apa.. Dgn suami sendiri.. Sis Goda je.. Msti cair jgk Nnti

hubby awak ckp x de mood . hubby sy plak malas. nak anak tapi pemalas. dah penat nak nangis.

Try lagi..try amik hati suami..goda dia..suami sendiri goda sampai dia cair 😅😅

Suami blom sedia nk ank ke sbb x de mood.

Hari ni boleh try lagi sis.

Bole try harini