Nak luahkan #ttc

Pernah tak rasa down gila bila lambat dtg haid walaupun seblum ni ok je dtg on time dan kalau lewat pun dlm 2-3 hri je. tapi ni lewat yg agak lama lepastu check2 nak 2 line samar last2 dia keluar darah hm sedih nya #bantusharing 😔 macam mana ye nak cepat lekat saya dh gugur sekali tahun 2021 . sampai sekarang tkde lagi . dh jumpa doc mcm2 semua dah tapi belum rezeki sedih nk buat kerja tkde mood

2 Balas

Hi sis, bole tengok kat youtube syafiqah aina. Dia ada share tips nak pregnant. Mungkin bole membantu.

join group ttc dkt fb. dkt situ blh mtk pendapat apa supplement yg sesuai utk diamalkan

1y ago

baik terimakasih