Weight, Baby Bump

Tension bila ada yang cakap 'eh x nampak pun perut, even dah msuk 4 bulan' Berat 33 jee, srs laa dah msuk 4 bulan.. Oh My,...srs laa ada orang mcm ni, down btol mood

3 Balas

hope mommy jgn stress2. sy pun kene mcm tu.. yg penting kita tahu bby kita sihat.. ni belum lagi belum masuk part dah rasa bby kick ke belum. lain org lain kan minggu dpt rasa. biar apa je org nak ckp. enjoy ur pregnancy journey 😘

sy tahu post ni dh lme tp sy ade mslh mcm sis. brt terlalu ringn. 34 je ms bukak buku. mcm mn ye sis naikkn brt. sy bkn sjns kuat mkn. down sngt.

3y ago

sis down tak

Harap Org2 diluar sana tu faham laaa