Kerana mood swing suami terus "buang" kite

Susah ke suami nak paham isteri mengandung? Bukan saya minta nak mood swing. Dia datang bila saya xde mood. Pastu amek masa nak amek mood yang baik. Sampai suami pertikaikan nak dia baru cari. Lepastu cakap tak habis² gan mood kau. Pasni aou xoan ganggu kau selamanya. Apa salah saya. Saya x minta nak mood swing. Ini bukan saya sebelum mengandung. Saya betul² kecewa. Saya sedih sgt²

2 Balas

sbb tu masa pregnant kena bnyak kn zikir dan istifar..jgn ikutkan sgt perasaan mood swing..kita x bole terlalu berharap yg org akan paham kita,walaupn suami kita sendiri.ada masa dia boleh paham,ada masa dia x selalunya paham,hmmm

jgn di ikutkn perasaan tu sgt..mmg waktu pregnant ni hormon berubah dan kita akan jd lebih sensetif..sbb tu mood swing je..dan perempuan xkn mgaku salah sampai bila2 kn..😂