dah 34 minggu

Tp skg nie asyk jln ase cm skit je kt bhgian bwh... Sy keliru cmne nk tau air ketunban tu wrne pew... Kdg2 ase cm bsah je kt bwh tu tp sikit2 je kluar... Nk tggu smpai kluar wrne coklt ke.. Tp baby sy ad je grak aktif je... Air ketubn tu kuar baby xgrak kan...

10 Balas

air ketuban ni , dia jernih tp time sy tiap dulu ingat air kencing tp dia rasa panas² suam bgitu .. bnyak kali pergi toilet sangkakan kencing , last² rupa nya air ketuban brpe minit tu daa contraction start .. better pergi hospt untuk check

Sye dah 33 week dh rasa kuat sakit belakang ngn basah kat bwh tapi sekit jer rasa basah tu..para ibu2 di luar sana tlg perjelaskan sbb sye tak der pengalaman sbb bru Beby first sila bantu sye nyer...

4y ago

Sama cm sy jgk...sakit belakang air kuar cm kuar sikit2.tp.penat tu jhn ckp la...beli brg dkt je pn penat jgk

better awk g hospital cek.. sbb kekadang air ketuban ni dia bleh bocor skit2, adik sya pernah kena mcm tu.. kena paksa bersalin sbb takut effect pda baby

Itu leaking sis. Baik g cek spital. Pengalaman sy pnah jgk leaking. Ketuban kluar sket2. Kna bersalin dlm masa 24jam.n on antibiotik

Air ketuban wrna jernih and klau klua dia mcm air kencing bnyk kita xdpt control. Tp better check la tkut ape2 effect baby

Sama sis sy pon 34w. Mmg sakit bahgian bawah. Dan dah mula rasa tak selesa nak buat semua benda.

Sya macm ni..keluar sikit...pastu gi hospital...check2 mmng air ketuban..dh 1cm...pape gi check dulu

4y ago

Tpi waktu tu saya.baru.masuk 36 minggu 2hari..😊

Air ketuban kalau keluar byk tu sis. Mcm kencing je. Memang tak dpt control.

Kadang cecair keputihan. Klu air ketuban, suam2 rasa,

Air ketuban warna jernih