36w5d

Bila bby mengeras sakit bwh perut mcm segugut tu contraction plsu ke? Sbb belum ade tnda2 kluar lg.. tp kbykn time mengeras je skit kt bwh perut mcm segugut..

1 Balas

Sis due 23.11 ke? Saya pun semalam baru rasa macam tu. Takde apa apa tanda juga. Tanya kakak dia kata betul la tu rasa contraction. Kalau tak kerap maksudnya masih palsu. Hihi

5y ago

Haah due sama 🤭 saya pun anak pertama jugak ni. Hihi semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis