Baby aktif ?

Salam ibu2, sy skg dh 19w tp baby tu brgerak cm aktif je mmg cmtu ek? huhu and satu lg knp time cangkung sakit ye dkt bhg bwh perut dkt celah peha ? normal ke sakit? sy risau tkot ad y xkne ngn baby tp dye aktif je. tq

1 Balas

Wassalam, kandungan dlm 5-6 bln mmg baby aktif sgt. Maybe sbb baby excited nk mmbesar..hehe. Klu nk bgn dri dduk cangkung tu kna bgn plhn2 jgn scara mngejut..dont worry..yg pnting baby aktif.

5y ago

Klu ada tmpt pmegang dkt tepi tu lgi bgs..blh bantu mommy bgn plhn2..sruh husband psgkn..hehe