Bayi 3bulan susah tidur siang tapi tidur malam okay

TOLONGGGG!! Anak saya baru 3bulan lebih, susah nak tidur siang. Ada sign mengantuk tapi tidur 10-15min je. Tapi malam dia boleh tidur 9mlm-7pagi. Ada berjaga juga nk susu, lepas susu terus smbg tidur. Tapi siang dia susah nak tidur. Mommies share tips please… 2-3minggu dah berlarutan macam ni.

4 Balas

anak sy 2 bulan 15 hri. pun smaa mcm anak sis.. doc ckp normal. tu fasa dia mula nk berkembang ke fasa lain. .tp kalau lama sgt ank tdo mll lebih 5 jam tk bgun kejutkn bg susu..

sma laa kita..tatau nk buat cemana.. klu siang asyik nak mngempeng je, tak boleh nk jauh dari dia, sudahnya pakai laa bby carier.. mlm, baby tido dr 9mlm - 4 pagi

anak dh okay sis ?anak saya pun mcm ni kekadang risau pulak siang xnak tidur langsung malam tidur pulak

sama...normal