23 weeks dan positive covid😭

Tolong ya ibu ibu doakan saya dan baby kuat 💙

16 Balas

Saya 28 week and positive , tengah kuaratin dan berbaki lagi 5 hari je 🥺 alhamdullilah tak ada simptom apa2 . Semoga kita semua kuat lawan virus ni demi ank dalam perut jangan down mommy2 semua ☺️

3y ago

saya harap saya pun kuat macam sis jugak 😊💪🏻💪🏻

Sis boleh share experience tak?? Sy week 21 pom positive.. Sakit2 badan... Ada batuk ckit.. Xselesa bhgian dada... Dan demm mcm nk dtng xnk dtng. Hilang deria.

3y ago

Ohh mcm tu... Ok sis... Terima kasih bnyk2 share experience... Semoga batuk cepat sembuh ya

semoga sembuh dari penyakit covid ni ye dik💪🏻💪🏻

semoga dipermudahkan Allah..aamiin..and mom kena kuat utk baby..

Allahu... semoga cepat sembuh ya..jaga diri sis..

Semoga dipermudahkan urusan dan cepat sembuh

semoga cepat sembuh 🦾❤️ kuatkan diri

semoga cepat sembuh. sis dah ambil vaksin?

semoga cepat sembuh mom & baby 🤰

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin