stress

Tolong sy,sy stress...sy bru mgndung 8w tp sy muntah teruk sgt smpai kena drip air 8botol..sy tak blh tidur mlm,perut sy tk slesa walau mcm mne pon gaya sy cuba buat...apa perlu sy buat?sy trauma..sy dh rasa mcm tknk bby ni..tp xde spe mnyokong sy . ...sy dh xtahan😭

34 Balas

rilex sis .. kena hadap je benda ni normal. sis baru drip 8 botol. sy drip 45 botol dlm masa seminggu tak boleh makan tak boleh minum muntah 24 jam mlm mmg xlena . masuk je buah or mknan terus keluar balik masuk hospital 5/6 kali bukan muntah biasa dr muntah mknan ke muntah air asid dan muntah darah smp dpt gastrik dan gerd ni pengorbanan sis. tp sy xde la smp xnk bby tu.. skrg sy tgh tggu due. sy smp 4-5 bulan masih muntah tp mkin berkurang sabar byk2 zikir

4y ago

inshaallah sis kuat.. kuat ok demi bby.. sy fhm sgt mcm mana kedaan sis smpi satu ms sy rasa nk tido dlm bilik air tekak jgn ckp la pedih perit. sy smpi skrg pedih ulu hati. mabuk yg sgt2 teruk 3 bulan sy balik duduk kg dgn mak semua mk yg buat. try mkn mknan yg sis rasa blh masuk sikit.mmg xde ubt. ubt thn muntah pn xjalan yg doc bg. saya sis satu mlm tu mcm nk hbs nywa dh sy xblh bernafas sakit dada masa tu kt hospital mak sy jaga smpi tahap mak saya dh bacakn yassin mmg sekse tp jp je nanti ok.. sbr ye