STRESS

Hi..sy dh weeks 30.. Spnjg pregnant ni sy selalu positive kan diri n bljar kuatkn diri mcm biasa. Tp pasangan pulak seolah2 ambil kesempatan atas sy. Lately ni sy sgt stress n kerap menangis. Sy dh warning psgn jgn buat sy stress emosi sy xok, tp dia xpeduli sbb dia nmpk sy blh handle. Sy rsa serabut mcm nk pegi jauh dari semua ni. Sy pun dh mula malas jga diri dan kandungan ni.

1 Balas

Sabar lah sis. Kene distract diri dgn benda2 yg boleh but sis happy. Contoh mcm belanja diri mkn mknn yg sdp2 ke. Sian baby sis

4y ago

Terima kasih.. Ye mmg selalu rasa nk treat diri sendiri mcmtu tp pasangan selalu ingtkan kena berjimat cermat mcm dia, duit nk pakai utk bnda penting dan buat simpanan..