stress

Tolong sy,sy stress...sy bru mgndung 8w tp sy muntah teruk sgt smpai kena drip air 8botol..sy tak blh tidur mlm,perut sy tk slesa walau mcm mne pon gaya sy cuba buat...apa perlu sy buat?sy trauma..sy dh rasa mcm tknk bby ni..tp xde spe mnyokong sy . ...sy dh xtahan😭

34 Balas

faham sgt rasa ni tp awk kena kuat.. sy pn dlu 6weeks smp nk dkt 4bln kena.. mmg muntah smp tekak berdarah muka cengkung muka kusam smua.. perut tk selesa smp nk makan jd trauma tkot muntah tp sama je tkde mknan kt perut pn sy akan muntah angin huhu perit.. tp mse tu sy fkr "apa lg aku nk merungut, rmai nak anak tkdpt.. Allah uji ni sikit mgkn nk hapuskn dosa aku sikit demi sikit" so sy slalu usap perut ckap tkpe dik kita kuat sesama.. malam sy mtk suami urut blkg sy n urut kt bawah tek tu kan.. dgn myk angin bru lega dpt tido.. Sis buat mse skg elakkn nasi, ayam, air masak ok.. kena kaji gk apa buat kita kerap muntah.. so sy makan la mee goreng n sate daging je mse mula².. huhu be strong yank.. jaga diri.. jgn stress² please.. skjp je in shaa Allah

4y ago

awak boleh yank... u can do it.. slalu pjuk hati.. rezeki ni tk smua dpt ckp cmtu okay