stress

Tolong sy,sy stress...sy bru mgndung 8w tp sy muntah teruk sgt smpai kena drip air 8botol..sy tak blh tidur mlm,perut sy tk slesa walau mcm mne pon gaya sy cuba buat...apa perlu sy buat?sy trauma..sy dh rasa mcm tknk bby ni..tp xde spe mnyokong sy . ...sy dh xtahan😭

34 Balas

Jgn perlu nk mngeluh dgn khdran dye di dlm rahim kita. .blom tntu org yg mnnti zuriat di luar 2 mcm mna. .kita yg dbri pluang mrsa utk ade nya zuriat. .hargai laa. .bkn slalu bkn lme utk moments2 ny semua. .sye kalo pregnant dri awl smpai nk berslin alahm mmg xkn ilg. .dri awl smpi 5bln akn kne gastrik mntah2 angn semua . .yg slong dri awl pregnant smpai berslin xbole mkn nsi. .mkn msty mntah. .yg kdua gstrik trok. .x lame pon nk lalui 2 semua . .bthan la wahai mommy. .sabar mnmpuh dgaan ny semua. .🥰😍