stress

Tolong sy,sy stress...sy bru mgndung 8w tp sy muntah teruk sgt smpai kena drip air 8botol..sy tak blh tidur mlm,perut sy tk slesa walau mcm mne pon gaya sy cuba buat...apa perlu sy buat?sy trauma..sy dh rasa mcm tknk bby ni..tp xde spe mnyokong sy . ...sy dh xtahan😭

34 Balas

Allah.. Jgn mcm tu sis.. Ramai yg nak anak tau.. Sy pn tgah alahan truk.. Mnum air. Mkan smua xmsk dlam bdn. Msk wad msa 7weeks.. Sbb kurang air dlam bdn.. Msk 6botol air.. Lemah. Brat bdn dri 67kg smpai tngl 54kg ja lg skrg.. Lani Sy bru 10weeks. Lju berat bdn truk.. Sy pn kdg2 truk skit. Smpai nk pengsan.. Suami la yg bg mndi. Bg pakai. Kdg2 letih trtdur xpakai apa lepas mndi. Kalau 10kali sy cuba mkan atau minum.. 10kali la sy muntah.. Sy cuba amalkan lemon. Buah naga. Apple merah/hijau. Angur. Mcm2 la Tp smpai ke hari ni alahan ttp truk.. Org msk pn sy muntah.. Smpai rasa nk keluar anak tekak dgn usus2 perut. Kdg2 mmg stress. Tp fikir2 balik.. Ingat anak yang kita kandung ja.. Sian dia.. Apa yang bleh iktiar.. Kita iktar jela sehabis mampu.. Setiap anak.. Berbeza ujian allah bg.. Bukan semua orang dpt rezeki mengandung.. Sbar ye sis.. Kuat demi anak