Ramai tegur perut saya kecil kalau ikutkan usia kandungan 17mggu adoii menimbulkn risau di hati

Tolong bagi nasihat next checkup senin depan uwaaaa sedihh mcm2 pk risau pun ada ni kandungan ke tiga yang selamat

43 Balas

normal lah sis jgn pedulikn kata org , saya skrg pn dah 28w bila org tnya brp bulan saya ckp dh 7bulan pn drg tak percaya sbb mmng tk nmpk n perut kecik je , saya tak kisah pun org cakap mcm2 yg pting doc bgitau janin ok Alhamdulillah , 😊