sugar water a.k.a air gula

today is my 2nd time drink sugar water... T_T sharing your experience drink it!

11 Balas

kalau sy pulak, rs dia elok jak. sbb masih suam.. hehehe. tips dia : - kene turun awal p klinik. sbb nak amek gliran mnum kan. salunya depa akan bancoh ikut bilangan pesakit yg mai minum gula aritu. contoh, pagi2 da 4 org minum. so, depa bancoh la 4 gelas skaligus. sp yg dtg awal, untong la dpat hat yg suam2 banding giliran yg ke 3 n 4. hehehe..

5y ago

i see.. okay la kan. sbb sblum mnum dulu, org asyik dok momok2 dgn cerita seram mnum ayaq gula ni😅😅..