hr ni Sy genap 37wks Dr scan td air ketuban Sy kurang 8.3shj Ada cara tuk bnyak kn air ketuban X?tlg

Tlg Sy mommies

4 Balas

saya tanya doktor/nurse, semua kata takde kaitan dengan apa yg kita makan/minum etc. tapi ramai mommies yg kata ambil air2 yg electrolyte balanced mcm air kelapa, air tembikai etc membantu. boleh cuba, at least kita ikhtiar kan.

try minum air kelapa sis...first pregnancy sy memang minum selalu air kelapa,dan afi saya memang banyak time tu..mungkin boleh cuba..😇

ada kata makan tembikai..wallahualam..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

air kelapa muda