Doakan perjalanan sy yg berbaki 6 mnggu untuk melahirkan lancar ibu2..tlg bg Kata smngat...

Tlg bg Kata semngat untuk sy...hamil 33 mnggu suami xde disisi...kami bergdh besar punca die onani...sy tahu die sllu buat bnda tu blkng sy..smbil Lyn porno...tp tuhan nk tjuk kantoi dgn sy..Dan die kluar Dr rumah ..Ade ke ibu2 yg suami mcm ni...mcm mna nk bg mental kita stabil..

6 Balas

saya 33 weeks..tp 1 brg baby pun x beli lagi..sy bekerja tp komitment rumah,kereta,utiliti semua sy tanggung.suami sy bekerja dan gaji die lebih dri saya..bile sy mintak beli brg2 baby..die kata x perlu...alasan katanya mst ade org nk bg hadiah...gaji saya hanya cukup untuk byr komitment...gaji suami hnya untuk keperluan diri die sndiri...saya takut x smpat beli brg sbb sy dh 33 weeks.

2y ago

sy Pon beli sdri sis...alhmdulillah settle dgn cara mnggadai brg kms sy..biala nnti Allah bls.