Doakan perjalanan sy yg berbaki 6 mnggu untuk melahirkan lancar ibu2..tlg bg Kata smngat...

Tlg bg Kata semngat untuk sy...hamil 33 mnggu suami xde disisi...kami bergdh besar punca die onani...sy tahu die sllu buat bnda tu blkng sy..smbil Lyn porno...tp tuhan nk tjuk kantoi dgn sy..Dan die kluar Dr rumah ..Ade ke ibu2 yg suami mcm ni...mcm mna nk bg mental kita stabil..

6 Balas

Husband sy pon ada jugak kadang kantoi camni. Tapi sy cuba tak marah, sy try bagi mood sedih. Sebab dia tu darah panas, dan sy guna taktik yang mak mertua selalu pakai. Bagi ayat macam “sy tadi marah tu sebab sy sedih..rasa macam awak curang kat sy. Awk dah tak sayang sy lagi ke..”. “Dah la majuk tu, meh balik”. Lepas bersalin nanti kalau dibuatnya juga, boleh kot proceed cara keras. Skrg fokus kat diri ngan baby k ❤️

saya 33 weeks..tp 1 brg baby pun x beli lagi..sy bekerja tp komitment rumah,kereta,utiliti semua sy tanggung.suami sy bekerja dan gaji die lebih dri saya..bile sy mintak beli brg2 baby..die kata x perlu...alasan katanya mst ade org nk bg hadiah...gaji saya hanya cukup untuk byr komitment...gaji suami hnya untuk keperluan diri die sndiri...saya takut x smpat beli brg sbb sy dh 33 weeks.

2y ago

sy Pon beli sdri sis...alhmdulillah settle dgn cara mnggadai brg kms sy..biala nnti Allah bls.

Buat masa nie fikirkn diri sis & baby dulu. Da selesai semua pergi ke pejabat agama berhampiran, buat aduan supaya suami dpt kaunseling. Kalau masih berulang, sis xsuka, xboleh terima, proceed utk proses seterusnya, benda yg kita xsuka jgn simpan lama2. You deserve someone better. 💗

semoga mendapat ketenangan hati,melalui journey kehamilan berbaki dengan kesabaran dan cuba amalkan Ya Latif bila kita sedang sediakan makanan nak masak..moga hati kita,suami,ank lembut hati dan berkasih sayang sentiasa 😊😇

semoga Allah beri kekuatan pada puan, dan permudahkan segala urusan puan..

semoga kuat ya ibu