potty training

Salam hi ibu2.. boleh tlg sy bg tips x mcm mane nk bg anak bgtau nk kencing .. anak sy dh 3thun 2bulan ..sy dh train tuk potty almost 2month but anak sy masih lagi xbgtau if die nk kencing .. arahan2 lain semua die boleh ikut n dgr .. bab kencing je mcm xfham.. sy dh cuba buat n bgtau secara lembut n secara marah masih x boleh lagi .. plis ibu2 bg sikit tips lain tuk sy cuba lagi n lagi .. huhuhu

1 Balas

Anak sy umur 4tahun baru je pandai, sblm ni duk ajar dia, mmg dia xmau. Kalau tak anak menangis, mak nya yg menangis😂.. Last2 mak sy kata biar je, tunggu dia sendiri yg nak.