Cabaran Seorang Ibu Hamil

Tipulah kalau nak cakap fasa kehamilan itu senang. Tiap hari ada je dugaan nak kena hadap. Mual-mual la, sakit kepala lah, macam-macam lagi lah. Nak list satu-satu pun tak cukup. Antara 10 cabaran di bawah ni, mana yang mommies alami sepanjang kehamilan? Jom share dengan Min!

Cabaran Seorang Ibu Hamil
22 Balas

saya, masuk minggu ke 8. air liur overproduced. ya Allah seksanya rasa. nak kerja susah. kain tuala hbs basah sbb lap air liur. mmg bukan sikit² punya. takleh control. bukan air liur yg kalau kita mual² tu tau. ni mmg duduk diam je pun dia keluar. Allah. ganggu tidur, ganggu kerja seharian. huhu. anak ke 3. 2 anak sebelum ni, takde pun semua ni. haha bahagian agaknya. ☺️

1mo ago

saya punya air liur pun bertakung keje nak meludah je . pastu mulut pahit . tambah selalu naik ulse kt lidah . makan pape mcm kelat je . skrg da okay . dlm 2mggu je centu 😆