sakit tulang punggung

Any tips tak utk sakit belakang ni, saya baru masuk 27 weeks and tulang punggung kerap sgt sakitnya, kdg bila tgh baring tu time nk tukar position terus macam tk boleh nk gerak and paling teruk bila nk jalan kdg sampai tk boleh pijak lantai kaki terus macam paralyzed few seconds nk jatuh rasa dia punya sakit tu

1 Balas

normal sis sakit pnggng n punggung..Sb bby mmbesarkan tu kerap rae smua tu..Tme tdur pon pyh nk tkar posisi..Sye mcm.Tu lah smpai lah dh bersalin bru hilang..