Sakit tulang punggung

Sakit sgt tulang punggung ni. Kdg kiri kdg kanan, bila baring n nk bgn Allahhh..... rsa mcm nk patah2kan je tulang. 🥲 kenapa eh? Sbb kurg calcium ke? #1sttimemommy #20w

5 Balas

sama sis. sy pun rasa skit sgt pinggang. kalau baring nk angkat punggung mmg skit sgt2 kt area tu. pdhal sy baru 13 week. mgkin sbb sy scoliosis. tahan je sakit skarang ni 😮‍💨

sekarang tengah hadap.kadang bila nak bangun/nak baring tuu beraduh jugaa lah.Punya lah Saket.Tapi rasany punca kalsium maklumlah memang sejenis xsuka susu dari kecik.

banyak buat stretching, and jalan . saya sakit tu akan lega bila buat brisk walk . makin sakit bila tido or banyak duduk .

Yup biasanya sbb kurang kalsium, baby pun dah membesar kan.

Make sure cukup calcium ya. Nnti cerita kat doctor.