tulang punggung

normal ka sakit tulang punggung kalau 1st trimester ni ? sy kerap sakit kt belah kanan. bila duduk lpstu nk bangun Allahuakbar sakitnya 😢

2 Balas

xtahu la normal ke x..tp rase mcm ade artis ke influencer kot yg tulang punggung dy koyak masa mengandung pstu kena ddk atas kuso roda xblh byk gerak..tryla tnya nurse kt kkia yg selalu check up tu

Sis, duduk terlalu lama ke?

1y ago

Sama la dgn sy sbb kerja duduk dkt ofis mmg sakit belakang sampai ke tulang punggung. Skrg asal dah duduk dlm sejam mesti sy berdiri jalan2 kejap utk kurangkan terlalu lama duduk tu