Sakit belakang

Hi. Any tips kurangkan sakit belakang? Now dah 35 weeks. Makin lama makin sakit. Dah buat exercise mcm dalam utube tapi tak lega. Pls share if you have any tips. Terima kasihh

2 Balas

Hi mummy. I pun 35 weeks & baru semalam i hilang rasa sakit belakang apa semua thanks to acupressure ni. Bangun pagi tak sakit pubic area and pelvic bone. I minta husband urutkan dengan minyak merah. Memang lega. Good luck sis!

2y ago

Yeahhh terima kasihh sis 😘

duduk postur kene betul..bole letak bantal kt belakang badan