Cegah air kencing kotor ketika mngandung

tip nak pulih air kencing kotor ?

10 Balas

Byk kan minum air masak. lps buang air kecil, basuh bersih2 dan lap kering2 sblm pakai seluar. Juga kerapkan diri menukar Pentiliner sbb kuman dr keputihan boleh jd asbab juga

minum air barli yg kurang mnis...sy amalkn mnum air barli kurang mnis...sykur spanjang pregnant xde mslh smua result cantik je...

4y ago

sy dulu sepanjang kehamilan...p xkerap sgt...nk g check up...2 3 ary sblom tu da start mnum barli..

Kena rujuk dktr dlu nnt dia bagi serbuk tu da sihat kerapkan minum air putib

Banyakkan minum air bali..kurangkan gula..

minum air kosg byk...xpn air barli suam

Air kelapa muda.. why not sis try?

minum air masak n air barli

Minum air msak bnyk

Air balie kosong

Minum air 0 byk