Kencing kotor

Hai..maaf tanya kalau kencing kotor cm mna ye nk normal kn blik n mkn ap ye tuk pulih kn balik..

16 Balas

Sis boleh try mnum air byk, air barli n jus cranberry. Beli pati cranberry, kt shopee.. sya p klnik doc bg antibiotik Fosfomycin.. satu sachet je trus dah okay sis.. smpai la skrg.. safe utk pregnancy.. sis boleh try.. pati cranberry pun mbantu.

Sy pon kene prgnant kali ni.. Naik pening kepale cek kencing je mesti kotor..kali ni prgnant mmg agak payah nak telan air rasa nk mcm nk muntah je..

Bnyakkan minum air dan sentiasa lap bagian miss v dgn tisu.sbb sebelum ni sya pn perna ada kencing kotor tpi alhamdulillah skrang okay sdh..

saya mmg kurang minum air manis..mmg minum air masak je..hari isnin ni kne hntr sample air kencing..harap2 ok la..

sye dah pernah kne..n xbhrap nak kne lg..huhu..bykan minum air ksg n air bali

Minum air barli kerp sis.. tp jgn mnis sgt.. rebus sndri je barli tue..

minum air barli dan banyakkan minum air masak

minum air kelapa muda..dan byk kn mnum air

minum air kosong byk2..inshaallah okey....

Minum air kosong..jgn tahan kencing