39 weeks 5days

Tinggal 2 hari je lagi 40 weeks tp baby tak nam keluar lagi.. takut klu induce 8hb nnti sbb ada gdm. Doakan saya semua..?

11 Balas

Sy baru bersalin masa 6hb tu sb ade gdm scan kt kk anggaran bby 3kg sekali nk serah diri kt hsptl scan lg sekali anggaran dlm 3.8-4.2kg jd dktr bg cdgn bersalin operation berdebar jg la nk operation tu sb seblm ni semua ank induce normal je tp alhamdulillah dpermudahkn segala nya 330ptg kene tolak masuk dlm operation room jm4 da selamat bersalin bby girl 4.19kg harap sis fikir positif je la dan dia minta dpermudahkn segalanya insyaAllah

kalau gdm selalu nye kene serah diri 38week... siyes lah sis dah 39 weeks... babay x besar ke?

bnykkn bjln sis..trun naik tngga..smoga dipermudahkan segala urusan sis n slmat smuanya

Smg dpmudahkn sis . Amin .. sy pula bhrp xnk bslin awal . 33w perut dh mngeras

Moga dipermudahkan urusan, moga selamat semuanya aminnn

semoga d permudahkan segala urusan sis..aamiin

Semoga semuanya dipermudahkan sis.

Semoga dipermudahkan sis.

Semoga dipermudahkan

semoga dipermudahkn