37w and 5 days

Time tgh mandi tadi rsa nak kencing . Lepas tu kencing tapi rasa macam ada ketulan keluar . Siap mandi cek² betul² ada ketulan . Skg perut sakit tp sakit biasa² ja . Perlu ka sy pergi hsptal mnta cek ? ?

2 Balas

Sma sya masa 34w ada kluar ketulan darah jugak sya pergi klinik swasta sbb kk tutup hari jumaat nak gi spital agak jauh skit..so gi klinik je dulu dah scan baby ok cuma air ketuban je ada bocor sikit sbb dia aktif sgt doktor ckp.yg darah tu selagi takde sakit mcm nak bsalin takpe doktor ckp takyah gi hpital dulu kadang sbb kita penat pun darah boleh kluar.klu kluar banyak dan bterusan baru gi spital..

Perlu. Refer dr cepat ye. Lagi2 dah cukup term untuk bersalin