Ketulan keputihan selepas kencing

sy nak tanya, ada tak yg pernah jd camni, sy sakit pinggang sebelah kanan, selepas tu sy rasa macam keputihan keluar, then sy pegi kencing, dekat pantiliner tak ada apa2, selepas kencing, sy tengok ade 2 ketulan putih pink2 dalam lubang tandas #firstmom

1 Balas

Sis jumpe doc ea.. sy pun ada keputihan teruk smpi kacau bila nk test air kencing sangkut, doc amik sample n tunggu 2minggu baru tau apa keputusan dia.. tkt kuman bahaya kt bby time lahir nanti..

12mo ago

baru 2 bln, td cek lg kat hospital, polip tu dri dlm rahim terkeluar dekat serviks, dah ambil sampel utk hantar ke makmal, doktor ckp mungkin keguguran sebelum ni berpunca daripada polip yg menolak janin, nauzubillah xnak berlaku lg...