Ketualan Berbiji Biji Dan Sakit Di Payudara

Hi mommies, pernah tak ade pengalaman timbul ketulan berbiji biji di bahagian payudara? Sy tgh alami skg. Siang tadi ok je, baru malam ni sy rasa sakit yg amat. Rasa mcm bengkak lebam tu. Sy fully breastfeeding. Tapi keadaan skg susu x bengkak pun, tetap rasa sakit pada ketulan tu. Baby dah 5 bulan, baru ni first time jadi mcm ni.

1 Balas

mungkin ada yang tersumbat sebab tu akan alami perkara tersebut.cuba puan tuam byk kali hingga hilang rasa ketulan tersebut..moga dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms