hb

Hai mommies...saja nk kongsi...bln lpas hb sy 11.8....sy xde ambik apa2 ubat pun just amal mkn jambu batu n suka makan daging je...org kata jambu batu dpt tingkatkan hb kita...memang btul la kot..sb bacaan hb sy bln ni meningkat 12.5...34w...hihi.

8 Balas

yup.. btol tu... jmbu batu pling cpt tmbh hb.. sy pon mkn hari2 sjak hb sy drop.. dri 11 da naik 11.9

4y ago

Tu la sy dr 11.8 naik jd 12.5...tp sblum ni pun hb sy xpnh bawah dr 11

waa , seronoknya .. teringin pla nk mkn jambu batu ni terus . hha .. boleh campur x dgn asam amoi tu ?

4y ago

ye xye plak kn sis .. appun thanks info 😊

Boleh jugak minum jus pure pomegranate. Cepat naik HB nanti.

4y ago

Stakat ni hb sy xpnh bawah dr 11..nnti klau drop leh cuba..

Thanks for sharing.. Tp susah nak cari jambu Batu.. Huhuhuhu..

4y ago

Kalau kt shopping mall msti ada kot sis..

Yes btl tu..👍👍

Yup betul laa tu

alhamdulillah

👍👍👍.