Tiada janin lagi ???

Time 1st scan baby hari tu doktor check kata kantung awk dh ada tpi saya tk nmpk lgi apa2 dlm kantung means tiada janin lagi.. Dktr mntk sye dtg skli lgi in 2 weeks utk tngok prkmbngn strusnye mcm mne..rsau sye lepas tu then nangis je la yg mampu dok fikir mcm2..huhu Time tu kndungn sye bru 5 week..its normal mommy’s??

1 Balas

kecik sgt lg mummy ... jgn down okay .. mummy kne kuad untk anak yg kuad , keep positif okay ...