Si kecil anda jenis tidur dalam buai tak?
Voice your Opinion
Ya, kalau tak memang tak tidur
Ya, tetapi kadang-kadang saja
Tidak

3784 respon

15 Balas

buai siang malam,tkdk buai,nangis smpai biru,dri dlm pntang smpai skrg dh 3 bulan lbih,tgk je org g mkn angin apa semua,sy trperuk kt rumah sbb ank tk nk dduk sgt,

dari anak pertama smpai no 3 x pernah pun ajar pkai buai tuk anak tido. Susah kalau nak kemana2 kena bawa buai bgai esp balik kmpg.

Nak bagi lena lama, tidur tengah hari, saya letak dalam buai. Sebab tidur tilam mudah terjaga Tapi bila kemana2, okay je tidur tanpa buai.

Tidak... Since ms dalam hari memang train tdo bawah.. tak penah bg buai..even letak dkt rocker pn bby tak nak juge dia tak selesa

Anak Pertama x suka(lelaki), anak kedua perempuan macam suka tidur dekat buaian.

Jenuh berpusing dalam buaian klu masukkan baby.. Harapan.. #TAPactiveusers

dekat rumah pengasuh je anak tdo buai.. dekat rumah mmng xde buai☺☺

tdo wktu siang sja... mudh utk sy wat kje umh...

Dlu² mmg berbuai..yg bakal lahir ni xtahu la

boleh je tido dalam buai atau kat bawah.