MIMPI ULAR

hai momies2.. sya prgnak 6minggu.. and smlm sya mimpi npk ular besar warna biru . . seminggu sblm tu sya mimpi ular warna hitam... tapi tak besar. ular hitam tu biasa2 je cuma panjang.. and 2minggu sblm tu jga ada ular anak ular hitam kecik masuk kat uma. asben sya pukul bhgian kpla ular tu and pump ular tu dlm toilet... ular tu tak mati tapi 50/50... masa tu saya tak tau lagi yang sya tngah pregnant... ade mksud tak mimpi2 ni mums..

13 Balas

Mimpi mainan tdo.. kekadang Ade mimpi memberi maksud.. klu ikut Islam mimpi ular atau haiwan berbisa maksud saytan.. kite awal2 pregnant senang digangu saytan nih sbb to sllu kne kacau.. klu ikot org tua2 dlu ckp mimpi ular nih Ade org hantar barang.. senang cite awal2 pregnant kne behave takot jd pape kt kandungan, ibu atau fmly.. org Kate darah Manis.. sbb to org dlu2 klu tau org to pregnant dye bnyk pantang larang smpi nk p mall jln2 pon x blh.. so jaga kandungan bebaik ye.. surah Yusuf , Mariam sblom tdo pasang bia smpi pg pon x pe...

Sy mse awal pregnant smpai 12w jgklaa ari2 mmpi buruk je, mimpi bdk girl dgn rmbut bertocang dtg suka2 keliling sy, mimpi ular besar2, mimpi org lelaki dtg bersama,bab badan lebam2 tu mmg selalu ade . bila mimpi ngeri dtg sy mesti tbangun tido tgok jam 2 3pgi .. Boleh kata ari2 sy buat tahajud , mtk pertolongan dgn ALLAH, dia sebaik2nya perlindung.. nangis2 sy takot mimpi mcm tu.. Tp Alhamdulillah syukur sy dh x ada mimpi pelik2 lg.. Sy just cerita pgalaman sy bkn utk riak n sbgainya yer 😊

Sy pn awal2 pregnant sllu mimpi bukan2. Mmpi ular, mimpi org kena bunuh. Apa sy buat sy amalkn mandi dgn mandian bidara. Smbil tu jaga amalan, ngaji solat sunat tu smu. Stiap kli msuk senja tutup smu tingkap dan pintu. Sblum tidur pastikn pggan mgkuk smu da bercuci , x ada makann terdedah dan x ada sisa dlm bakul sinki. Elakkn pkra2 yg jin/ syaitan suka.

Xtau la nak cakap camne.... Sy awal2 prgnant pun kerap mmpi bukan2... Kakak meninggal la... Suami curang la... Suami ceraikan la... Tp xambil serious sgt mimpi tu... Just pg2 bangun terus cter kat husband... Dia dok bantai gelakkan kita pulak... Da r kalau boleh rasa nak lempang2 je dia lepas bangun tdo tu... Hahaha

Dulu saya pun mimpi ular masa 6 minggu pertama ...masa tu saya mengandung twin.... Saya abaikan je la... Duk 4 5 hari kot saya turun darah... Pi cheak hanya tinggal 1 je... Yg lagi satu dah tak ada.... Balik dari hospital terus ke rumah ustaz.... Ustaz kata benda dah makan janin lagi 1....

4y ago

Ustaz ke bomoh

Sy pernah mimpi mcm nie,ad ular kt bawah sofa warna hitam besar..sy bagi tau kt mak sy,mak sy cakap sy nk dapat ank lg..alhamdullilah sekarang sy mengadung 20mggu...TP dari cerita akak sy rasa baik akak g jumpa n bagi tau ustaz☺️

You are .............. Harry Potter 🤓 Hehe sorry2 bad jokes, mudah mudahan baik semuaNya. Don’t let this stress you too much ya. Mungkin hanya permainan tidur. Hopefully nothing bad..

Saya awal2 mengandung selalu mimpi ular. Org kata mimpi ular ni mengandung anak lelaki. Tapi saya mengandung anak perempuan hehe cer awak google tafsir mimpi awak ni. Yg versi islam lah

Sy pun pernah mimpi ular hitam... wkt awl2 preggy .. tp dlm mimpi tu ular tu just duk bwh katil... sy x bgtau sesape pun.. x pe ke?😅😅

Mimpi ular tak elok.. Lagi2 kalau yg dh jenis mematuk.. Better awak berubat.. Dan bertanya pada yg lebih arif bab2 mimpi nie.. 😊