Sudahkah anda tidur berasingan dengan anak anda?

Voice your Opinion
Sudah (komen dari anak umur berapa)
Belum
Tidak mungkin
Mungkin

1678 respon

42 Balas

prnah cba,xpi kol3 or kol4 pg msti dio mrenget,cri bf..nk xnk trpksa ltak tngah2..skang ank nk msok 3thun,sy pning sgt bla dio xnk lps bf..mmng dry baby full bf..pnat nk ajr ank bhnti bf,😔..urmmm..

3y ago

anak x pandai minum botol susu langsung,sy ajar dia minum guna botol...lepas kes sy buat mcm tu,dia terpaksa minum guna botol... nak x nak dia kena minum kalau dak,lapar lah dia🤭🤭

Anak no 1 umur 5tahun 10bulan dan 2 umur 4tahun 3bulan tidur berasingan....sekarang pulak tidur dengan baby umur 3bulan 11hari..

Masih kecil. So x.. InshaAllah bila usia meningkat perlahan2 di cuba. Moga anak time tu mgerti. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Belum. Tapi dah asing katil umur 19 bulan. Katil letak rapat, sebelah katil ibu. Sebab dah tak menyusu badan

sejak dia lahir. dia tido dalam babycot. sbb sy x caye dgn diri sndri. hahahaha tkot penyek dia

belum sbb anak baru 9 bulan😂 .,inshallah masuk 2 tahun nnti nak try ajar tido sendiri

Belum. 1 tahun 6 bulan, malam2 masih bangun nak menyusu #TAPsupermoms #TAPactiveusers

besar² dh ank sis.. 7 tahun smp 15 tahun.. thn ni ada baby lak teman tido

Belum. Tunggu anak saya besar sedikit. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

belum..sbb ank pn msih full bf.. tggu dia bsr sikit br asingkan