Ank msuk tdo jam 9 mlm..terjaga susah tdo semula...normal ke? 1y 5m

Tido malam

8 Balas

kalau baby sy dia akn tido jam 8mlm dan jaga pkol [email protected]. bangun malam hanya utk minum susu. kemudian tido semula. nap sian g dia dlm 2@3x. rutin ni dr umur baby 5m mcm tu. sekarang dah masok 2tahun. suasana bilik tido mcm mana? baby makan okay tak. pampers penuh tak? baby masih minum susu tak malam? mcm sy ada hari baby akn terjaga dan nak main tengah mlm apa yg sy buat. sy tak kn respond dkt dia. nnt dia akan guling2 dn tertido sendiri sbb xde org layan dia nk main