Ank msuk tdo jam 9 mlm..terjaga susah tdo semula...normal ke? 1y 5m

Tido malam

8 Balas

Kena ajar perbetul tabiat tdo dia balik.. pastu sblm tdo selesakan dia.. cukup dah ke mkn mnum, means dia kenyang btl.. kencing/berak dah siap² ke, tutup lampu..bg tau dia dh mlm kena tdo.. sy start buat camtu since anak baby lg sis.. so bila mlm mmg dia tdo panjang sbb dia tau xda org nak lyn dia main sbb semua org tdo.. btl² mangkit sbb nak susu je kdg² yu