ubat2 KK

Tiba2 risau sye x bukak buku pink lg.. Kndungan 5 mingu.. Tngk sume dh mkn obimin sume.. Sye mkn acid folic je.. Sbb kk sini 8 minggu bru blh bukak buku pink.

20 Balas

Sy dah bukak buku pink... Doc just suruh makan folic acid je smpai week12.. Tu je...

Sy sblm buat buku pink pn makan acid folic saja sis. Start makan ubat2 lain masa 11w

Sy skrg minggu ke 17. Makan asid folic dan zinc cofer KK bagi. Huhu. Anak ptama pun mcm tu.

5y ago

Takpe ke mkn skali 2? Sbb mggu lps tanya doc dia kata kalau dh mkn zincofer xyah mkn lg acid folic

Sy start makan obimin masa kandungan 9weeks. Sblm tu makan asid folic saja.

5y ago

Iberet sy baru mula makan sekarang ni..34 weeks sbb hb makin rendah..

Saya dulu 3 bulan baru buka buku pink😂 jangan lupa makan folic acid tau

Masa saya pergi KK pun mmg kalau baru lgi dorang akan bgi asic folic je

Asid folic je da ckup klau baru lagii.. takpe nt mkn la ubat yg kk bgi

Sy 7weeks buat buku pink nurse dh bg obimin..

Sis mula2 pon consume asid folic j...

Sy 10w bru makan obimin