Scan 5D

Tiap ujunk bln p scan.. 2 bln sdh p scan utk 5D.. Baby msih xmo bgi tgok face.. ?? Geram btul.. Brpa Weeks momies 1st nmpk babyface dlm scan 5D..??

1 Balas

Sis dah berapa minggu? Org kata, sblm scan 4D/5D makan yg manis2. Supaya nt baby bergerak2. Doc sng nak cari. Ntah lah. Sy jumaat ni baru nak pi scan. Harap baby tunjuk muka la. 😄

5y ago

😂😂 Ya sis.. Doc pn sruh 28w gitue bru scan lgi skli.. Tx sis.. Moga kita d permudahkn sgala urusan msa b'salin t.. 😊