Mintak Tips Skit.

Salam. Ada tips tak selain makan aiskrim utk scan 5D, baby tak tutup muka? Tiap kali scan baby tido, malu2 tanak tunjuk muka. 1st buat 5D nampak hidung je. Huhu #ingintahu

8 Balas

Sy scan baby tido.. siap tutup muka lg.. sonografer stop kejap.. nurse bg makan biskut n minum air.. rehat 10-15 min pas makan.. pastu rescan.. siap menguap lagi baby.. mmg jelas muka

sy msa scan baby tido jugak, doc goncang perut sekuat2nya bg dia bngun😂, pun tetap dia tido jugak haha🤣

Dulu sebelum scan mkn pisang goreng n air twister oren. Masa scan baby siap mengunyah juga..😅😅

biasanya makan benda2 manis atau sejuk. boleh cuba mkn aiskrim

oh ye ke? baru tau ni. tkasih soalan dan jawapan 😁

makan masam2. cam oren or vit c

Try minum air sejuk pula

Brpa week kalau scan 5D