5d scan masa 20 week

hai mommies ada tak yang p buat 5d scan masa baby 20 week? saya nak buat details scan ingat nak buat 5d sekali bleh nampak tak muka baby waktu 20 week?

7 Balas

Saya baru buat detail scan 4d last week, time tu baru 22w. 4d tak jelas sgt sbb baby kecik lagi. Sonographer suruh repeat scan lagi 2 week. Kalau sis nk buat 5d boleh nampak muka dia tapi tak jelas sgt. Kalau pengalaman saya la

Sy buat detail scan & 4d scan smalam. 20w++. Baru 300g++ berat dia. Muka nampak jer tp xjelas Sgt laa.. Time abg dia buat 5d masa 30w.. Seketoi nampak muka.. Hehe so yg adik nie pun akan repeat 5d time 30w nanti.

boleh je. sy buat detail scan + 4d masa 23weeks. nampak dah. tp doktor kata kalau nk cantik lg, tggu dia besar sikit. tp features semua dah ada. cumanya baby tak sampai 1kg lg, masih kecik.

Boleh jer buat 5d, tapi paling bgus scan time dah dekat2 nak due doctor ckp. Maybe 35w mcm tu. Lagi puas hati tengok muka dia dgn jelas. Rugi scan 5d kalau baby masih kecik

sonographer kt klinik sye suggest buat 5D tyme 27 weeks.. kte nye tyme tu mke bby da chubby sikit..

5d scan better tggu 30w keatas kalau awal2 muka belum jelas sangat. Mcm rugi buat awal

haii...boleh sis..sllalunya.. 20w @21w dh blh buat 5d detail...