7weeks 2dys

Tiap malam saya susah tidur . Perut rasa tak selesa . Bau masakan takboleh , nak makan pun tak boleh mesti nak muntah ??. Awal preg memang gini ke . Firsttime

1 Balas

Normal sgt tu yank.. awal nk kena alahan tu.. mmg perit la muntah tp make sure rest ok.. perut tu tk selesa letak myk angin tp bkn dkt perut aw.. dkt bawah breast tu.. n mtk la suami urut² blkg bg buang angin utk perut tu tk sebu n tido selesa sikit ok