Perut rasa kembung dan leher bengkak

Saya hamil kali ke 3..10 minngu..hamil sebelum memang tidak ada alahan apa..selera makan dan sentiasa aktif..tapi untuk yang ke 3 ni memang saya tak larat nak makan nasi..jangan kan makan,hidu bau nasi pun terus muntah.. perut rasa tak selesa..rasa mengembung keras..pagi tadi muntah terus rasa bawah dagu bengkak...sakit kalau sentuh..nak buat apa untuk tahan muntah..boleh tak sapu minyak angin dekat perut??#mommybuntu

1 Balas

Jumpa doktor. Bengkak bawah leher ni selalunya doktor akan concern lebih