anak luar nikah bkn pinta ku

? tiada surat nikah hanya berbin dan berbinti kan abdullah ada yg blh bantu 1) camne nak urus sekolah dia darjah 1 nanti dan kalau cikgu2 minta surat nikah, apa sy harus berterus terang? adakah anak sy tak di terima masuk darjah 1? 2) tukar mykid minta surat nikah juga ke? jika tiada..bagaimana ye.. 3) saya tau ni salah dn dosa2 saya.. ?? bantu saya..

27 Balas

Mugkin ada maslah juga sis klu nk dftr masuk drjah 1 tue sbb smua perlukan dokumen lengkap..if xde surat nikah sis perlu rujuk pada yg lbh arif..mugkin diowg ada pndapt sendri..