anak luar nikah bkn pinta ku

? tiada surat nikah hanya berbin dan berbinti kan abdullah ada yg blh bantu 1) camne nak urus sekolah dia darjah 1 nanti dan kalau cikgu2 minta surat nikah, apa sy harus berterus terang? adakah anak sy tak di terima masuk darjah 1? 2) tukar mykid minta surat nikah juga ke? jika tiada..bagaimana ye.. 3) saya tau ni salah dn dosa2 saya.. ?? bantu saya..

27 Balas

Xdak masalah.. Cuma ckp umur 2thn mskkn nama ayah kt surat beranak ank. Klu sis dh nikah. Klu blm nikah, mgkn surat beranak akn kosong kt keterangan bapa tue je. Bin/bt ank ttp xblh letak nama bapa, ttp nama abdullah. Sekurangnya ank tahu dia ada bapa. Sekolah pun bkn kisah pun ank luar nikah ke,ank nikah pun. Sbb sekolah pun tahu, ramai sgt yg senasib mcm ank tue. Janji ank tue blh sekolah mcm ank2 org lain. Tp.... Ank luar nikah nie, sis kena tahu. Mrk nie ada kelebihan yg Allah berikan pd mereka.ank luar nikah nie kebanyakkan ank yg cerdik n byk kelebihan. Allah anugerah utk ank tue.

4y ago

Taklaa ada bin /binti jugak , and skrg dah bleh berbin/bintikan 99 nama Allah 🥰