U Pillow

is that U Pillow really help mommy to sleep?

13 Balas

Yes it really helps! Saya ada sakit belakang yang terlampau sakit masa pregnant ni. Letak bantal je tak cukup sebab tau2 bangun tidur dah dalam keadaan terlentang. So pregnancy pillow ni dia boleh make sure kita sentiasa tidur mengiring. Plus, pillow ni dia ada curve kat bahagian perut untuk support baby bump kita masa tidur. Tak rugi pun beli 👍🏻

saya jenis tidur xsuka banyak bantal.jd saya lebih selesa menggunakan selimut tebal semasa tidur untuk menggantikan bantal.sebab selimut lelih flexible utk memenuhkan ruang mengikut bentuk badan kita.kalau bantal mungkin masih ada ruang yg kosong dan badan rasa tergantung.

5y ago

ye guna selimut tebal tu, xlah golong cuma padat2kn lah kat celah2 tepi yg mana ada ruang2 kosong tu.kalu guna bantal rasa mcm menekan perut je rasa bagi saya lah.klu guna selimut lebih lembut sikit.

sgt2 mmbntu.. selesa sgt... blik kg ke holiday pn bwk. klu dlm kete pn kena ade bntal support kiri kanan blkg pinggang.. 😁

Yess yess membantu sgt2. Sy pergi holiday pun bawak bantal U shape ni huhu.

sgt membantu....!!!!!sbb perlukan bantal peluk n bantal support belakang

yesss its really help a lot..lagi2 utk yg mommy slip disc .selesa sgt

sangat membantu..sakit pinggang kurang..mlm pn tdo selesa..

I just put 2 pillow left and right side

yup, it really helps a lot..

yes... comfortable