Worth it tak u shape pillow?

Hi, i nak masuk 25week ni makin sakit pinggang, pinggul. Mommies yg dah berpengalaman kat sini rasa worth it tak u shape pillow tu?

7 Balas

Depends on orang kut. Husband belikan time first trimester mmg rasa syok sgt sebab kerap sakit pinggang. Bila dah second trimester i jadi tak suka guna & prefer hug bantal biasa je. Tp bantal tu still boleh guna lagi letak kelilingkan baby time baring atas katil 😆

Sy tak pasti sbb sy x pernah beli. kalau sakit pinggang, sy just amik bantal panjang size kecik anak letak kat pinggang sudah memadai utk melegakan sakit pinggang saya

sy nak masuk 27w dh ase xselesa bila baring mengiring . Sy lapitkn kain selimut lipat2 kasi panjang n letak area pinggang perut bila mengiring . bru blh tdo.

For me lagi tk selesa bila pakai bantal tu sebab rasa mcm terkepit je tapi atas org lah , try u beli dulu mana tau u selesa huhu

for me xde pn xpe. mungkin sbb perut sy xbesar n baby dlm perut saiz comel je, jd sakit pinggang jrg sgt ada. #27week

yup berbaloi. dah takyah pikir bantal-bantal apa nak guna top up. tidor je dlm bantal U tu

for me, pkai bolster sahaja.